Auto's

Voor alle merken auto's kunt u bij ons terecht! Van Citroen C1 tot de BMW 7 serie en van busje tot transporter. Veel auto's staan op voorraad en anders zetten wij altijd een voorloop auto in in dezelfde categorie als de door u bestelde auto. Nieuwe auto's of occasions, Easyleasy regelt het. U bent onze klant.

Boten

Een ander uniek product bij Easyleasy is het kunnen huren van een sloep of een jacht. Bent u al klant bij ons? Dan komt dat tegen zeer scherpe tarieven.Hoe fijn is het niet om met familie vrienden, personeel te gaan varen door de grachten, meren of plassen. Bent u in het bezit van een vaarbewijs? Dan kunt u zelf de boot besturen. Anders kunt u kiezen voor het Easyleasy All inclusieve formule. Schipper, drank, eten, muziek, foto’s. Easyleasy bezorgt u een onvergetelijke dag.

Scooters

Zowel voor de gewone scooter als de elektrische scooter kunt u zeer eenvoudig bij Easyleasy terecht. Waarom een auto als het ook met de scooter zou kunnen? U heeft dan geen parkeerproblemen en u staat nooit in de file.

Fietsen

De fietsservice van Easyleasy is uniek. Wat is er nu leuker om uw personeel of relatie op een sportieve manier te verrassen met een fiets. Maar niet zomaar een fiets. Nee, want u bepaalt hoe de fiets er uitgaat zien. Kleur, naam van uw medewerker, bedrijfsnaam of logo van uw relatie. Alles is mogelijk! Zo creëert u niet alleen naamsbekendheid, maar motiveert u tevens uw personeel op deze sportieve manier enorm. U kunt fietsen huren dan wel leasen. Van oma fiets tot transportfiets. Alles is mogelijk bij Easyleasy. Informeer nu voor de vele mogelijkheden dit onze fietsservice u kan bieden.