- Startende ondernemers

De overheid en de banken stimuleren mensen om een eigen onderneming te starten. Is men eenmaal voor zichzelf begonnen dan wordt het pas duidelijk hoe moeilijk het kan zijn om een zaak geregeld te krijgen en zeker als het om leasen betreft. Jaarcijfers kunnen (nog) niet overlegd worden, kapitaal is er vaak nog niet en u wilt en u moet wel mobiel zijn. En dat kan bij Easyleasy!

Easyleasy staat zoals gezegd voor direct en transparant zaken doen. Easyleasy denkt met u mee en gunt de startende ondernemer een vliegende start. Het enige wat Easyleasy van u vraagt is een borgsom of een aanbetaling. U kunt dan direct de weg op. Easyleasy heeft alles onder één dak, een autodealer, financieringsmaatschappij, onderhoudsbedrijf, enz. Hoe makkelijk wilt u het hebben?

 

- Bedrijfsleven

Ook voor alle andere ondernemingen en instellingen kan Easyleasy een goede leasepartner zijn. Door goed gemaakte afspraken met een financieringsmaatschappij en erkende dealers is Easyleasy in veel gevallen in staat om naast service en snelheid in handelen, financieel aantrekkelijker/interessanter te zijn. Easyleasy bekijkt welke leasevorm voor uw onderneming het meest aantrekkelijk is, b.v. welke auto u op uw vervoerskosten zou kunnen besparen.

 

- Particulieren

Wat u ook wilt leasen/huren, het begint bij goed advies en dat hebben wij in huis.